pexels photo 5902879

טיפים לקיפול

סדינים

רובנו לא מקדישים זמן לפענוח פעולת הקיפול של הסדין עם הגומי בשוליים, זה שמתלבש על המזרון.

במקרה הטוב מקפלים איכשהו. במקרה הרע, זורקים אותו לארון ליצירת עיסת בדים מעורבלת ומקווים שלא תיראה עד לרגע ההלבשה.

הנה הסבר פשוט מאד לקיפול הסדין כולל סרטונים.

לא תאמינו איך יווצר לכם פתאום מקום נוסף בארון 🙂

אז ככה:

לוקחים את הסדין ומניחים אותו כך שהצד עם הגומי פונה החוצה. מקפלים צד ימין פנימה 2-3 קיפולים וצד שמאל פנימה מספר קיפולים.

נמחיש מעולם הדימויים של האוכל: אחרי שקיפלנו, התקבלה צורה של אטריה ארוכה עם רוחב ישר ואחיד (השתדלנו כמה שניתן, אבל גם בלי זה התוצאה המתקבלת טובה).

עכשיו מתחילים לגלגל כמו סושי. אם צריך להכניס שוליים באמצע הגלגול, מכניסים.

קיבלנו סושי שאותו ניתן להניח על שאר הסדינים המקופלים כמו טילים אחד על השני ומוכנים לשליפה.

המראה יותר אסטטי, הארגון יותר פרקטי כי אין סכנה להתפרקות הערימה כששולפים סדין אחד ואפילו נשאר עוד מקום על המדף.

 

וגם מגבות

שיטת הגלגול מצוינת גם למגבות:

מקפלים מגבת לחצי ואז לרבע (תלוי בגודל המגבת) מגלגלים ומאפסנים.

 

טיפ!

אם אתם בקטע של סטים, כדי לא לחפש את החלקים השונים של הסט, הכניסו את הסדין והציפיות לתוך הציפה וקפלו הכול יחד.

באותו נושא:

 טיפים לבית

איך לסדר בית מהר-טיפים שמסדרים כל חדר